onsdag 31 oktober 2012

en shottad nattlampa.


Här har jag lyst med min frånvaro ett ganska långt tag. Det betyder inte att jag varit under isen eller inte haft nån kreativitet. Eller jo förresten. I somras när jag som bäst skrev ihop min avhandling hade jag ingen lust alls till varken fotografering eller hemmafix. Och då är det nåt fel. Helt klart. Så tyvärr finns nästan inga bilder av sommaren 2012 från min kamera. Och som grädde på det där jäkla bildlösa moset pajade mitt minneskort med alla bilder från Australienresan jag och äldste sonen Zach gjorde i slutet av augusti. Så otroligt tragiskt och sorgligt så jag nästan dör. Vi hann inte ens visa dem för Freddan och Vincent. 

Jo och sen disputerade jag ju i slutet av september. Och det gick ju bra. Skitkul var det! Jag hade kunnat sitta och bli utfrågad i flera timmar till kändes det som. Och festen sen. Åh jag vill vrida tillbaka tiden. Jösses så skoj. Alla fina vänner, familj och kollegor. En enda salig och underbar röra av människor jag tycker om. Och så fick jag presenter. En hel massa presenter till och med. Det var så jag ojade och nästan skämdes över så bortskämd jag blev med allt fint.  Jag fick en ny kamera. En Nikon D7000 med ett extra objektiv. 50mm/1.4. Jag svimmade nästan när jag öppnade kartongen.

Men nu har vi höstlov och jag och Vincent körde ett pysselmaraton igår. Byggde ett badhus och en biltvätt av skokartonger. Inredning och allt såklart. Och så pimpade vi en ljusslinga till hans rum. Att ha som nattlampa istället för de där trista man sätter i kontakten.





Batteridriven led-slinga, shotglas (engångs), lim och lite tyg är allt som behövs för att det ska bli såhär fint.

Vi gjorde även an annan riktigt fin grej till hans rum igår. En suuuperlång girlang av stansade tapetprover som vi sydde ihop på symaskinen. Nästan 20 meter blev den. Nu har han värsta cirkuskänslan på sitt rum. Men den får ni se en annan dag.

Kram- h.