måndag 30 april 2012

mami ♥ zach.


 Det är inte direkt tätt mellan uppdateringarna här. Jag är fullt medveten om det. Mycket annat kommer emellan. Jobb, jobb och mera jobb till exempel. Jag har satt en ganska tight deadline för mig själv-avhandlingen ska vara så gott som färdigskriven innan midsommar har jag tänkt. Men jag är en obotlig tidsoptimist så vi får väl se hur det blir med den saken. Jag ska disputera i slutet på september och innan dess ska vi åka till Australien. Och så ska vi sätta nya fönster och ny panel på de resterande två sidorna av huset under sommaren. Och helst bygga en verandra och en gigantisk inglasad altan med balkong på taket. Låter det rimligt tycker ni?Och sen vill jag hinna vara lite kreativ också emellanåt för annars förvandlas jag till Häxan Surtant in an instant.


Som häromdagen när jag kände mig rastlös, sur och ofokuserad. Då tog jag med mig sprayburkarna och gick ut i trädgården. Det gjorde susen för den här lynniga damens humör.

Tidigare i veckan träffade jag en kille som målat graffiti i 10 år. Ojojoj. Herregud så imponerad jag blev av hans bilder. Vilken talang. Blir jag hälften så duktig kommer jag vara supernöjd. Tanten får träna vidare helt enkelt. Men jag ska säga att det är väääldigt nära att jag ut och målar på nåt vattentorn eller så snart. Jag har aldrig testat att måla riktigt stort och på betong. Jag inbillar mig att det är enklare att få till snygga smala linjer om man kan måla större och proportionerna blir andra. Men tänk om polisen tar mig. Vad ska dagisfröknarna säga då?

Än så länge hålls jag på piskställningen.