fredag 13 april 2012

mellis to die for.


Gårdagens mellis blev så himla fin. Äggmacka med kaviar och smoothie. Med massor av frukt. Vi skulle bekanta oss lite med några på vår gata som har en son i samma ålder som Vincent. Tänkte att vi liksom skulle tussa ihop dem. Det kan ju vara smidigt när de blir obstinata och inte vill göra nånting och allt är urbota tråkigt hemma. Då kan man alltid föreslå att gå till kompisen 2 hus bort. Smarta är vad vi är.

Så vi skulle ju bekanta oss lite som sagt. Och då ville vi göra oss till och bjuda lillkillen och hans mamma på god smoothie. Det vara bara det att vi glömde bort den där smoothien och bjöd på Nescafe istället eftersom vår kaffemaskin gått sönder.... Smarta är vad vi är. Som sagt.


Pojken var jätterar och han mamma med. Och så är hon illustratör. Har gjort illustrationer till barnböcker. Då blev jag så himla imponerad och snabbt haspla ur mig om man inte kunde få köpa nån illustration eller så. Då kände jag att jag nog upplevdes som lite desperat eller så.

Och idag skulle vi åka till Gustavsviks äventyrsbad hela familjen men så fick Vincent feber på dagis och han och jag stannade hemma. Typiskt. Han sover på soffan nu. Lilla plutten. Hoppas det vänder fort för han är glödhet.

Kram-
h.