lördag 19 maj 2012

glas med stort G.

Bara som ett litet tips såhär på lördagskvällen, glas. Och inte vilka glas som helst. Världens finaste som smakar väldigt gott att dricka ur. Tunna och skira. Och bubbliga. Jag älskar dem. Och som om inte det fina yttre vore nog så ger det den mest fantastiska reflektioner i solen. Köksbordet blir så vackert så man nästan smäller av. Det är då man måste skyffla allt åt sidan så man kan fota. 

Och jag vet att jag är helt sämst på det här bloggandet. Allt för långt mellan inläggen här. Men just nu är det en massa annat på
att-göra-listan. Idag på förmiddagen sprang jag en lång runda i skogen med en vän. Springa i skogen är det bästa som finns tycker jag. Sen har vi byggt en odlingslåda i stugan som vi ska ha en massa fina blommor i. Fast först fick Freddan laga vattenledningen eftersom vi råkade sätta spettet rakt genom den.

Det går bra nu. Som sagt.

En riktigt fin kväll och morgondag
önskar jag er allihopa.

Kram-
h.


11 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Skoja vilka snygga foton;)
Kram Johanna

Lina på rumochrabalder sa...

Vilka ljuva ljuva glas hördu. Bubbliga och skira som sagt. Och skyffla åt sidan. Ikväll skyfflade jag livet åt sidan och tog en tur i finaste vårparken som nog finns. Och tänkte att jag tappade bort mig själv i början av vägen. Och
sen fortsatte jag bara att gå.

Jag vill se era blommor i lådan.
Puss och kram

CreandoPhoto sa...

Rasande fina glas. I härligaste sommarfärgen dessutom. Våra trista börjar sina i skåpet. Vi slår sönder på löpande band. Så det här priset gick ju inte av för hackor!

Ta hand om dig!

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Oj, va coolt! Snyggt! Men det är klart, med en sån fotograf bakom kameran kan det ju inte bli annat ;-) Jag kommer snart ikapp så se opp! Ha ha!

Ha det så gott!
Kram Lina

Anonym sa...

Vackra bilder!!!! Tänk vad man kan göra med ett par IkEA glas om man har talangen!

Lina på rumochrabalder sa...

Hallå! Är allt bra med dig? Var är du? Kom tillbaka!

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Nä, var alla dina fina bilder? Semester, eller bara ont om tid som alla andra? :-)

Jo, visst jag får "skämmös", men jag har liksom inte mognat in i kameralivet ännu. Har fortfarande (vid flera tillfällen) inte fattat att det är nu man ska använda kameran. Inte heller fattat att den är portabel, vid flera tillfällen...men jag hoppas att det ska komma, men det verkar ta lite tid ;-)

Kram på dig!
Lina

Unknown sa...

I used to be a regular college student and now I go all over the country and stay at really nice hotels Best hotel dar es salaam

Lina sa...

Men du, vilket liv. Jag förstår att du är uptagen. Att du haft att tänka på liksom. Shitpommfritt. Avhandlingar och doktorering. Vojne.
Hoppas du har lite ledighet också. Ljuv sådan.
Stor kram!

Unknown sa...

When 'The Incredible Hulk' debuted this summer, fans fendi outlet agreed that it is a vast improvement over the character's previous big screen outing. However hermes replica, movie audiences seemed no more interested in the redo as box office prada handbags tallies were virtually identical for both movies.

Chuyên trang đi Mỹ sa...

Khám phá và trải nghiệm 5 cuộc thi marathon USA
Top nhưng con đường mòn đẹp ở Mỹ
Vé máy bay du lịch USA
Khám phá Mendenhall Ice Caves Mỹ
Top điểm đến tuyệt vời cho chuyến đi đến Alaska
Vé máy bay đi Mỹ giá rẻ Facebook Note
Vé máy bay đi Mỹ hạng thương gia
4 cẩm nang du lịch động vật hoang dã USA Mỹ
Khám phá thủ phủ của cường quốc thế giới Washington – Mỹ
Ghé thăm các thành phố ít được biết đến ở Mỹ