söndag 8 juli 2012

bird light. och en jädrans massa jobb.


Jag fyndade mig en ny lampa för ett tag sedan. En Bird light, design av Hommin. 25 kr gav jag. Helt galet om ni frågar mig.Jag har varit alldeles osynlig i den här världen ett bra tag. Anledningen är jobb, jobb, jobb och alldeles för lite inspiration. Jag sitter just nu och filar på det sista på min avhandling. Jag ska disputera i september och innan dess ska jag hinna med lite semester är det tänkt. Riktig semester alltså. Då man är ledig helt. Inte som nu. "Semester" men då jag ändå känner piskan på ryggen och bara måste få allt klart snarast så jag jobbar kvällstid. Tur man har världens finaste familj, mest peppande kollegor och härliga vänner.Vi har allt hunnit med lite kul också. Bland annat Peace & Love i Borlänge. Heeelt fantastiskt. Mer om det senare.

Nåt jag ser fram emot otroligt mycket är resan jag och Zach ska göra om en månad. Vi ska åka till Cairns, Australien. Också alldeles galet. Men alldeles underbart.

Kärlek till er.

Kram-
h.
8 kommentarer:

Lina sa...

Ååå så härligt med er resa. Det blir som en stor varm filt över dina axlar. Med ny luft och syn. Min närmsta väninna disputerade i maj. Jag varken såg eller hörde röken av henne månaderna innan. Det gjorde inte hennes familj heller. Många kramar till dig, snart är det över o livet kan rulla vidare. Kärlek!

Johanna Stålros sa...

Men så himla kul att se ett inlägg från dig;) Fågellampan är underbar!!!! Kram fina du

CreandoPhoto sa...

Galet var ordet! Den är urläcker!

Inte konstigt att du har fullt upp om du ska disputera! Men kul att se dig igen :)

krickelin sa...

Heej. Vilket kap, jag älskar den lampan! Kul att allt flyter på fint hos dig även fast du jobbar rumpan av dig ;)
Jag råkade visst precis radera din kommentar hos mig (jag har en såndär kommentarsgranskare, för stora fingrar på min iPhone..) och nu får jag inte tillbaka det, ville mest säga sorry och att det inte alls var meningen och tack för infon om stjärnflockan :) Kram och ha en fin sommar

Johanna.B sa...

Ja det var ett otroligt bra fynd. Inte riktigt så billig annars. Lyllos!

Kram
/Johanna

Linda, Fröken S sa...

Vilken toppenfin lampa, och vilket toppenfint pris dessutom!

Vad roligt att du efter ett antal klickanden hamnade på just min blogg, och att jag då kunde titta in här!

Vilka häftiga bilder, och du, det kreativa kommer och går, stressen sänker lusten och idéerna, jag känner igen det. När jag slappnar och ger mig själv mer tid och utrymme och släpper alla måsten kommer idéerna.

Ha en toppendag imorgon och jag hoppas att du nu kan ägna mer tid åt andra saker än bara jobb. Jag möter dig ibland med bilen när jag är på väg in till skolan för att släppa av dottern och du är på väg ut ur stan, lite kul, men jag vet inte om du sett mig!

Unknown sa...

The hardest costume to accessorize is probably the replica handbags X-Wing pilot. You'll need a series of small tubing, a large helmet that covers your replica wathces ears, and a small rectangular communications device that hangs on top of your white tank top prada handbags. A small table-top cassette player (not a stereo) approximates the look surprisingly closely.

Chuyên trang đi Mỹ sa...

Du lịch Trung tâm Getty Mỹ
Cách chọn giày du lịch hoàn hảo
6 điều bạn không thể bỏ qua chuyến du lịch đến Dallas
Khám phá Golden Gate Mỹ
KINH NGHIỆM MUA VÉ ĐI MỸ DÀNH CHO QUÝ KHÁCH
Du lịch Union Square New York và khám phá Mỹ
4 cẩm nang du lịch động vật hoang dã Hoa Kỳ
Du lịch lặn biển bắt cá mao tiên ở Mỹ
Du lịch và hành trình khám phá Thác Niagara hoa lệ USA
Hành trình khám phá Los Angeles USA