fredag 19 augusti 2011

får jag be om största möjliga tysssssstnad? not.

Äldsta sonen gör ett skutt på kalfjället.

Jo men visst serru. Tyssstnad. Här har det ju varit öken den senaste tiden. Vi har haft fullt upp med livet kan man säga och då blir ju det här med bloggande en aning eftersatt. Som sagt. Vi har renoverat hus som bara den. Målat, spikat, och gjort klart 2 sidor av huset. Ny panel och nya fönster. Och jädrar i min skolåda va snyggt det blev. Jag är så nöjd så jag vet inte vad. Måste visa er lite bilder framöver. Svart panel och vita fönster. Mighty nice må jag säga.

Sen tog vi en tur till fjällen. Klövsjö närmare bestämt. Vi var ett gäng på 10 personer som njöt av skön vandring, blåsiga kalfjäll och allehanda underbara naturupplevelser. Och god mat och dryck. Och bastubad. Tur med vädret och inget gnäll i bilen på varken dit eller hemresa. Wonderful!

Vi kom hem igår kväll. Jag packade upp. Tvättade 2 maskiner med livsnödvändiga förnödenheter blixtsnabbt. Sen packade jag om stora väskan imorse. Så nu har jag alla blusar, klackar, snyggbyxor och klänningar jag behöver för en vecka i Bryssel. Det är tydligen stekhett där. Rena rama sommarvärmen. Sweet. Glajjorna slank ner i handväskan i sista sekunden. Och imorgonbitti avgår flyget. Taxi till flygplatsen avgår 05:30. Okristlig tid. I vanlig ordning kommer jag göra klart min PowerPoint presentation på flyget eller på hotellrummet kvällen innan. Jag säger som Krickelin: "Stay sharp liksom." Då faller det på plats.

Här följer några ganska många bilder från de senaste veckorna:

Kram-
h.

5 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Magiskt fina bilder!!!! ha en fin resa, ser fram emot flera bilder. Kram Johanna

Villa Björkebo sa...

Åh, vad underbara bilder!!!!! I LOVE Klövsjö! Jag och Erik gifte oss till och med där. Vattenfallet på bilden, (som jag inte kan stava till), men typ Fettsjåfallet gick jag ofta till men en liten Emil på ryggen. Och sen sommar,nästan höst är underbart där. Måste snart resa dit igen.....

Ps.Erik och kompis drev den lilla golfrestaurangen vid vägen i flera år.
Kram L

Ps igen, huset erat blir DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖbra! Vrålsnyggt Skröt om det senast idag för syrran.

Petra / Popetotrora sa...

Underbara bilder!! Jag har varit i Klövsjö många vintrar och åkt skidor, men aldrig sett det på sommaren. Måste nästan åka dit, när jag ser det här. :-)

sara sa...

Underbara bilder! :)

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Jag vill ha en riktig kamera! Efter att ha sett dina bilder :-D Det ser jättehärligt ut!

Tror att jag fick besök av ett par som du känner till rätt så bra. De letade förvaring! Hittade de? Gud så söt han är...ja, den lille då förstås :-D

Hoppas du får/har en trevlig resa!
L