tisdag 30 augusti 2011

Myrornas mantra: Älska återvinning.

Världens snyggaste papperpåsar. Jag höll på att storkna när jag såg de på Myrorna för ett tag sedan. Frågade snabbt mannen i kassan om det möjligtvis fanns fler motiv. Jodå, två till fanns det så jag köpte en av varje bara för de var så himla fina. Zach tyckte jag var lite pinsam som köpte påsar utan att ha nåt att lägga i dem. Tonåringar....

Bra budskap och bra syfte.Den senaste dagarnas pysselfix har bestått i att pimpa en brödrost. Låter det konstigt? Vad säger du då om att spraymåla grafitti på en brödrost? Låter ännu konstigare? Vänta bara ska du se. Coolt som bara den tycker jag. Men den är inte riktigt klar än. Ni ska få se. Promise.

Kram-
h.

6 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Hihi jag skulle oxå ha köpt de snygga påsarna;) Ser fram emot att se din pimpade brödrost...Kram

sara sa...

Dem var jättefina! =)Ses på lördag! ;)

Ninette sa...

Spännande med brödrosten - den skulle jag gärna se! Pioneerwoman cooks hade förresten nyss igen en utlottning av en häftig gul kitchenaid med blommor på, den skulle säkert matcha till en spraymålad brödrost tänker jag. Jättefina påsar också!

Petra / Popetotrora sa...

Jag har också beundrat de där påsarna. Jättefina!!
Jag blir väldigt spänd på att få se den pimpade brödrosten!

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Jättehärliga påsar, med konkreta budskap! De är kluriga de där myrorna :-) Jag har jobbat på Myrorna i Ö-o. Hur kul som helst för en sakletare...undrar om det blev nån lön kvar efter att allt prickats av? ;-) Nu för tiden skulle det inte bli många kronor kvar, det är helt säkert!

OCH vilket pris!!! Jättegrattis! Siktar vi på Nobel nästa gång? Snälla, snälla, snälla kan inte jag få bli med på banketten om det händer....*blink, blink, blink* :-)

Må så gott, kram Lina

Viktor sa...

Sjuuuukt pinsamt ju ;)