lördag 17 december 2011

ni kan kalla mig [Schesos].

Här har ni dem. De glödheta kvinnorna i laget. Jädrar va vi bowlade. Som rena rama proffsen. Vi skrattade så vi nästan tjöt och hajfajvade så vi fick ont i händerna.

 I onsdags åt jag  julbord och bowlade med mina kollegor. Jag jobbar på ett universitet och nu var det hela, eller i allafall en stor del av,  vår akademi som var med. Jag tillhör akademin för natur & teknik så det var en härlig blandning av teknikfreak, robotbyggare, ingenjörer, kemister, biologer, fysiker och matematiker. Ni kan ju tänker er själva nivån av nördighet på oss. :)

 Det var en gång tysken, fransken och Bellman.... Nähä blev det fel? Ok då. Det var en gång kemisten (Skåningen, japp born in Malmö minsann), matematikern (Tysken, på riktigt faktiskt) och biologen (Närking tror jag). Och fysikern i bakgrunden som tillhörde ett annat lag. Bellman befann sig utanför bild dessvärre.

Ja såhär mycket glada miner var det mest hela kvällen. Fina klänningen jag visade i förra inlägget gick på julbord och spred lite färgglädje på Strike & Co i Örebro. Inte den lämpligaste klädseln kan man tycka men det funkade.

Har ni sett flmen The Big Lebowski? Där spelar Peter Stormare en riktigt vass bowlare som heter Jesus. Observera att det uttalas [Schesos]. Inte gamla vanliga Jesus inte. Nänä.

I förra inlägget sa jag ju att jag skulle presentera min teori om varför det kom sig att jag var en så jävulskt grym bowlare just den här kvällen. Kolla nedan. All förklaring är överflödig.

 Okejrå. Lite skillnad på fighting-face. Men jag har redan gjort min strike. Han laddar för att göra sin. Och outfitten sen. Om 20 år har jag säkert också både mustach, skägg och tantnät i håret.

Ckeck out the benföring. Ni fattar själva va? Fast jag slickade inte på klotet innan jag kastade/slog/slängde (va fan heter det?) iväg det som han gjorde. Jag tunghånglar inte gärna med offentliga klot som sannolikt har samtliga existerande kräkvirus och bajsbakterier på sin yta. Hade det varit mitt personliga så kanske det vore en annan sak. Man vet aldrig.Kram-
[Schesos]

5 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Jätteroligt inlägg hahaha;) du är underbar! Kram Johanna

CreandoPhoto sa...

Fantastiskt! Där hade jag gärna varit med :))) Kramar Kicki

Vardaxlyx sa...

Hihi kanon kul inlägg hihi! Massa kramar denna 4:e advent!
Kramkram

sara sa...

Vad härlig du är! :)

Carina sa...

Ni ser ut att ha haft riktigt roligt! :)

Tänkte att jag skulle önska dig en härlig och mysig jul lite så här personligt, allt eftersom du är en utav mina goa "följare" av min blogg :)

Varma kramar från mig