tisdag 24 januari 2012

snälla tomten kom tillbaka.

 Här bor Elin Kling. Det har jag läst i Aftonbladets Klick-bilaga. Där är allt sant.


Efter tips från creando-Kicki så gissar vi attden här sista bilden är från Mokkasin-Sofias fantastiska hem. Och det borde jag ju kommit på egentligen. Jag stirrglor ju på hennes bilder och åhar och ojar så fint det är. Tack till Kicki!

Bilderna funna via Pinterest men saknar dessvärre originalkällhänvisning.


Allt det här är så snyggt så man nästan storknar. Man kan ju alltid drömma och önska....

För övrigt råder det bloggtorka. Big time. Mycket annat tar en massa energi just nu. Och så drömmer jag stenhårt om en ny kamera. Önskar så mycket att jag blir illröd av ansträngning. En Nikon D700. Faan va jag vill. Snart begår jag ett brott. Eller så börjar jag helt enkelt öronmärka sparpengar.

Ibland blir man bara så himla trött på allt trots att man har det så oförskämt bra. Fast i helgen fyndade jag 3 jättefina vintageklänningar. Då blev jag väldigt glad. Dessutom har jag varit en indian de senaste 2 dagarna. Jag och Vincent har en non-stoplek. Han är en riddarpappa och jag är hans indianlillasyster. Vi gjorde en indianfjäderhatt och en riddarhjälm i papper som vi dekorerade. Svärd och hela baletten. Det var också väldigt kul. Och Zach är nöjd även fast han mest vill Skypa med kompisar och SMSa med tjejer hela kvällarna. Ingen indianhatt där inte. Men jag är glad för han är glad. Och min fina man. Som står ut med en gnällspik till sambo.

Jag är nog inte så trött på allt när jag väl tänker efter. Och imorgon ska vi gå ut och äta på fina restaurangen med kollegorna. Då ska jag minsann inviga en av mina nya klänningar. Vem kan vara Häxan Surtant i vacker vintage? Ingen såklart.


Kram-
h.

9 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Grymt inspirerande....Jag drömmer jag med om en ny kamera...suck! Kram Johanna

CreandoPhoto sa...

Så fina, fina bilder. Undrar om inte den längst ned är från Sofias hem, Sofia med bloggen Mokkasin....

Snyggt är det iallafall. Och häxan surtant tror jag inte på. Så det så! :)
Kramar Kicki

Fröken Blund sa...

jag hittade hit från krickelin och din blogg är jättefin. nu rimmade jag oxå, bara en sån sak. jag kommer hit. igen o igen. hejhopp.

Anonym sa...

Sketsnygga bilder! Jag gillar´t också. Jadu, den där drömmen om en Nikon D700 finns hos mig med. Nån dag ska vi , eller hur! Eller vänta tills D 800 kommer .... vad nu den kostar . Hm.

Ha det gott, kram till dig!

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Hello!

I´m back! Tror att jag har fått bukt med bloggproblemet så nu kör jag igen!

P.S Hoppas pulsen har gått ned sedan gårdagens "knäpp-göks-anfall" Tänk att ibland undrar man verkligen hur viss är funtade...tur att vi är så bra! Ha ha!

Ha en trevlig lördag, kram!

Annika sa...

Det är så snyggt att jag blir förbannad. Så kan det gå.

CreandoPhoto sa...

Nej, det är inte lätt att vara förälder. Nästan aldrig faktiskt.... kanske när de sover och ser ut som änglar hela bunten :)

Vi låter dottern få sminka sig liite, liite när hon går på disco. Det kan vara okej. Men hon får faktiskt inte se ut som en tonåring i kläderna. Inte som en barnunge heller naturligtvis, men vi försöker hitta en gyllne medelväg där. Jag tänker att omgivningen också får förvridna förväntningar på en liten flicka som ser ut som att hon är tonåring. Det kan sluta tokigt tänker jag.

Sen det där med tv-spel. Vi är där också. Har ju två söner dessutom och den äldste spelar de spelen du skriver om. Förförliga spel. Jag hade aldrig lagt tid på nåt sånt. Jag brukar prata med tonåringen om balans. Att tanka sig med rätt saker. Viktigt tror jag att inte spela de spelen för mycket. Jag tror nog att de värderingar man har i övrigt i familjen är viktigast. Är de sunda tror jag inte att spelen tar över, men jag tror att man kan bli lite avtrubbad om den världen är det enda som tas in i systemet.

Om det går att förstå vad jag skriver... Så himla långt det blev då... Ja, ja, blir lätt så när det blir mer seriöst.

Ha det toppen! :)
Kramar Kicki

PIPPIVOGEL sa...

Sänder en massa fina tankar till dig! Tror att innerst inne är du inte alls trött på allt:) Du är som jag och vi har det där med att vi kan samla oss och ta nya tag!
KRAMAR i miljoner

Mohamed Abdellatif sa...

شركة مكافحة النمل الابيض بالقصيم
شركة مكافحة النمل الابيض بابها
شركة مكافحة النمل الابيض بحائل
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف