söndag 1 januari 2012

gott nytt år önskar en skara mindre begåvade individer.

En samling glada men mindre begåvade individer med olika typer av funktionshinder firar in det nya året 2010 tillsammans på det gemsamma boendet "Aspensäng" i Lindesberg. Kvällens närvarande personal syns i till vänster i bakre raden.


  Det nya året 2011 firades in på gruppboendet "Aspensäng" i Lindesberg. Trots varierande grad av begåvning och verklighetsförankring tycktes den udda skaran njuta av kvällens tillställning. Personalen lät de boende smaka av alkoholen kvällen till ära så till de milda grad att en av de glada vännerna med mindre verklighetsuppfattning ville skjuta hagelbössa med fyrverkerierna. Kvällens närvarande personal syns i mitten i bakre raden.


 Det nya året 2012 firades in på gruppboendet Aspensäng i Lindesberg med sedvanliga glada miner och härligt stoj. Stark dryck serverades med måttfullhet av den ansvarsfulla personalen. Vissa av de boende med dubbeldiagnos valde att nonchalera personalens försök att inta rusdrycker under kontrollerade former. Det förekom även svordomar och många spontana Skål-utrop. Personalen kände att hon inte längre kunde hållas ansvarig för de boendes säkerhet och valde att lämna arbetsplatsen innan tolvslaget därför är hon inte närvarande på bilden. Även en boende med trötthetssymptom fattas. Sammanfattningsvis är samtliga mycket nöjda med det gångna året och hoppas på ett fint 2012 med mycket trevlig gemenskap. Flera avlade nyårslöftet att lära sig knyta skosnören. Dvärgen ska börja handikappidrotta.

Närbild på den retarderade bloggerskan:

 Jag hade på mig klänningen jag köpte på loppis för 75 spänn i somras. Jag kan fortfarande inte fatta vilken galen röta jag hade där. Sista fotot i bildkavalkaden i det här inlägget från i somras ger en liknande bild av mig. Väldigt lik faktiskt. Grejen är bara de att jag då absolut inte grimaserade på nåt sätt. Ibland ser man  jag helt enkelt efterbliven ut fast man jag bara är sig mig själv.

Dessutom smällde vi av en atombomb som fyrverkeri det här året... Ser ni tallarna skymta som miniatyrer där nere till vänster?
Allt gott inför 2012 önskar jag er!

Kram-
h.

5 kommentarer:

Malin på pastill.nu sa...

Ser ut att ha varit en lyckad kväll :D Gott nytt år!

Ninette sa...

Ni ser verkligen ut att ha haft en kul fest! :) God fortsättning!

Annika sa...

Snyggaste klänningen ever!!!!

Johanna Stålros sa...

Gott Nytt Knäppis;)

CreandoPhoto sa...

Helt underbart! Jag skrattar så jag ramlar ihop här :)
Kramar Kicki