lördag 10 mars 2012

en barmhärtig samarit? ja tack.

 Sjukstugelunch. Inte så bra. Som Sean Banan skulle sagt.

Tycker ni att det är glest med uppdateringar så är jag beredd att hålla med. Skyll inte på mig. Skyll på baseluskerna som vägrar vika hädan. Men snart så ska man väl vara kurant igen och då jäklar är bloggbehovet uppdämt.

Men hörrni. Har ni hört talas om Den barmhärtige samariten? Enligt wikipedia tar han hand om en man som blivit rånad av rövare. Han tvättade hans sår och lade in honom på ett värdshus OCH betalade för hela kalaset. Jag har kommit fram till att detta är precis vad som krävs för att råda bot på mitt segdragna sjukdomstillstånd. Det är jag alldeles övertygad om. Feber till och från i över en månad. Spränghuvudvärk därtill och ett halsont som kommer och går som en jäkla svängdörr. Därför är detta nu en allmän vädjan (okejrå, något riktad mot en viss person) om att ta hand om mina sår (alltså feber, huvudvärk och allt sånt) på ett korrekt sätt och sen skriva in mig på första bästa Spa. (Gärna Loka för jag tror de har byggt om där.) Och såklart betala för hela kalaset som han den där samariten så snällt gjorde.


Febernedsättande valmöjligheter. Verkligen inte så bra. Samariten skötte Apoteksbestyren dåligt för några år sedan och kom hem med suppositorer för vuxna. "Införes i ändtarmen". Nej tack. Jag valde sugtabletter för barn som smakade skit rent ut sagt. Och jag fick ta 3 stycken. Höll på att framkalla även en magsjuka men jag hivade in en bit ugnspannkaka illa kvickt. Det klarade sig.


Jag ska kasta in ett par sugtabletter till innan samariten ska få bli ombedd att göra en mer lyckad insats på medicininköpsfronten.

Trevlig helg till er!

Kollar ni på Mello eller? Och isåfall vem ska vinna?

Kram-
h.

4 kommentarer:

Lina på rumochrabalder sa...

Å fy vad synd om dig. Väldigt mycket synd. Sparka flunsan i baken all världens väg. Stor kryakram. Har saknat dina härliga blogginlägg.

Lina på rumochrabalder sa...

Å fy vad synd om dig. Väldigt mycket synd. Sparka flunsan i baken all världens väg. Stor kryakram. Har saknat dina härliga blogginlägg.

Johanna Stålros sa...

Men snälla nån, din stackare....Hoppas verkligen din Samarit läser detta och gör allt som står i hans makt för att rädda dig- som ett lyxigt Spa- det är du bannemig värd!!! I kväll hejjar jag nog på Loureen! Kram

CreandoPhoto sa...

Usch, usch, usch! De där bacillerna verkar ovanligt irriterande nuförtiden. Har haft dem på besök den här veckan och hoppas kunna köra dem på dörren när som helst nu. Krya på er!

Med tanke på Apoteks-insatsen, tycks det som att samariten har all anledning att fundera på spa-varianten för att gottgöra. Suppar?! Allvarligt?! :)

Kramar i massor!
Kicki