fredag 2 mars 2012

rostfria drömmar. 
Rostfria sugrör skulle jag verkligen vilja ha. Coola som tusan men ganska svåra att göra rent gissar jag. Annars kan man ju alltid köpa dem och bara ha stående på en hylla i köket. Fota och lite nonchalant låta dem sticka fram på nåt foto med bildtexten: Jahaaa där skymtar visst de gamla rostfria sugrören fram. Som av en händelse. Jomenvisstserru. Som av en händelse.

Stålblus. Saknar tvättråd tyvärr.


Snygg rostfri stång kan man också ha. Och rosa Pretty Woman-stövlar. Tänk om jag skulle försöka mig på nåt sånt här. För det första skulle jag definitivt bli invalidiserad. I bästa fall i svår diskbråck men mer troligt i ett ryggradsbrott eller en avsliten arm. Och för det andra skulle jag invalidiseras på ett väldigt ovärdigt sätt med gravidsladdermagen hängandes som en påse till allmän åskådan. I somras fastnade jag ju med sladdermagen mellan 2 plankor medan vi målade. Det var ganska smärtsamt vill jag lova. Det kan du läsa om här om du nu vill veta hur sjutton det gick till.

Hur kan man ens göra det där tricket med såna dödliga klackar som hon har. Och ramlar hon ner sticks ju ögonen ut på de stackare som står där nedanför. Kalla mig nu inte sexistisk eller nån som exploaterar en stackars strippa. Nä för hon som hänger där är ingen mindre än världsmästare i Poledancing. Det är också en sport minsann. Ungefär som skidskytte alltså.

Trevlig kväll till er.

Kram-
h.

4 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Hihi vilket roligt inlägg- supersnygga sugrör ju!!! Kram

Lina sa...

Sugrör i stål, kan man använda silverputs på dem eller? Rostfritt jo visst det vet man ju hur det är med det. Rosten smyger sig på efter några saftsugningar.

Fru Sederblad sa...

Hmm. Ja, där ligger man i lä ;-).

Blogger sa...

I have just installed iStripper, and now I can watch the hottest virtual strippers on my taskbar.