lördag 9 juli 2011

svartjobb.


Japp, idag har vi sett svart minsann. Både jag och Freddan. Hela dagen. Vi målade och målade. Flera kilometer panelbrädor kändes det som men det var nog bara sisådär 700 löpmeter. För er som inte hängt med, vi håller på att panela om huset och det ska bli syndigt svart! *nu jäklar* Speglar i taket måste vi ju också skaffa kom jag på i skrivandets stund. Och en kromad stång vore ju bra. Då kanske man skulle komma igång och träna igen. Det ska ju vara det senaste inom gruppträning, Poledancing. Även om jag så skulle ligga och åma mig längs golvet runt den där stången pga bristande teknisk färdighet i stång-snurrning vet jag en som garanterat skulle va nöjd med prestationen. ;)

Nu kom jag visst bort lite från ämnet. Vi pratade ju om måleriarbeten här. Hursomhelst, Freddan sa att vi var som maskiner när vi målade. Robotar. Det lär ju lite coolt förstås. :) Bra team work var det iallafall. Sådär outtalat vem som ska bära vilken planka och det funkar ändå. Soulmates. :) Jag hade bikini och klämde fast mig själv med graviditets-hängmagen mellan två plankor som jag bar mot magen. Lite som mammografi fast på magen. ;) Det var smärtsamt och väldigt dumt. Jag kommer inte göra om det.

Radion tog vi också ut. Och lyssnade på storverk som Po-po-po-po-po-po-po Pokerface och Vill dhu ligga med mig nu hom sahnningen skha frham? Herregud va jag ogillar den låten. Klarar inte av hur han h:ar fram varenda ord. Jag är väl för gammal. Kidsen störtdiggar ju den där.


Vincent roade sig hos mormor och Zach hos en kompis. Då passar man på att effektivisera renoverandet så mycket man kan. Maxar till tusen. Vi äter inte ens under våra såna race. Bara kör på. Idag drack vi en hel del dock. Tyvärr bara vatten. Nä, som 2 ettriga illrar jobbar vi på för då tänker vi att det kanske kan bli klart nån gång. Med betoning på nån. Det där nån:et är iallafall inte de närmsta 10 dagarna. För det är så länge vi har på oss med fasadsida #2 innan Freddan drar till Kiruna för den årliga fiskeresan med gubbsen. Och då ska den sidan vara klar. Så det så.

För sen ska jag sola, bada och inte göra en släng mer än att va med barnen. Det vill säga den lilla, den stora är inte längre så road av att hänga med sina mossiga föräldrar. Fast förresten, vi ska ju först åka till Skåne och sen till Klövsjö. Då MÅSTE han ju hänga med moss-mamma. Yeah, smart drag. Jag är då inte född i farstun inte. :)

So long amigos.

Kram-
h.
(som ska gå ut i trädgården och öva graciös och akrobatisk stångsnurr på den gamla mattpiskarställningen. Och akta sig för att fastna med magen i spänn mot stolpen.)

5 kommentarer:

Malin på pastill.nu sa...

Låter ju väldigt fräckt att ha en poledance-stång där hemma, haha ;)

Jag provade faktiskt på det förra året, på en möhippa. Det var sjukt svårt att sexig var nog det sista någon skulle förknippa mig med. Lustig passade nog bättre. Och blåmärken hade jag, överallt. Fast ändå mindre än de andra, eftersom jag var smart nog att ta på mig uppgiften att vara fotograf ;-)

Johanna Stålros sa...

Låter spännande med en poledance stång, har själv aldrig provet, men det låter kul...Kram Johanna

Rebeccas DIY sa...

Men du, vilken fin blogg du har! Vad kul att jag hittade hit. Ha en skön dag och lycka till med målandet.

Randigt och Rutigt sa...

Hej! Jag hittade din blogg för några veckor sen då du lämnade en kommentar på min blogg. Från ditt förra inlägg med kakel eller tapet håller jag med övriga om att kakel nog blir snyggast! Drömmer själv om att kunna kakla hela väggen, just nu får jag leva med ett blått, fult, kakel....bara att acceptera när man bor i hyresrätt.

Jag lägger till dig på min blogglista nu.
Kram Karin

Blogger sa...

I have just installed iStripper, and now I can watch the sexiest virtual strippers on my taskbar.