onsdag 14 mars 2012

ska ni ut och resa?


 Oh lord what a mess. Men ändå en ganska snygg röra tycker jag.

 Bilar, robotar, tåg, lego och allt en 3-åring kan vilja ha ryms i utanför dessa väskor.

 Nu- lika snyggt som stöket men lite mer ordning.

 Alla väskorna är loppisfynd. Ingen kostade mer än 35 kronor. Mycket snyggare än IKEAs plastlådor om du frågar mig. Och mycket miljövänligare.

 Den översta väskan. Den vita, målade jag och satte dit en lite text med dymo. Jag missbrukar ju dymo men har varit på rehab så nuförtiden kan jag behärska mig någorlunda.


Ska ni ut och resa? Ja den frågan kan man ju ställa utan vidare omsvep när man ser en hög med gamla resväskor travade på varandra. Ungefär som man precis packat klart och var på väg. Men nej. Tyvärr. Vi ska inte ut och resa just nu. Men senare i vår ska jag till Turkku. Eller Åbo som man för enkelhetens skull hellre säger. Jag ska dit och hålla ett föredrag. En blixtvisit blir det nog eftersom jag inte riktigt känner att det finns så mycket tid att stanna nån längre stund. Jobbet ni vet.... Det är mycket nu. Minst sagt.

Däremot ska jag och alla mina härliga kollegor till Australien i slutet på augusti. Ska dit och hålla ett föredrag. Igen. Blixtvist för jag har så mycket att göra på jobbet. Närå, ni gick inte på den va? Har man chansen att åka till Aussie så tar man den och ser till att se sig om lite. Zach ska nog följa med och det kommer bli så skoj så skoj. Konferens i 5 dagar och sen blir det Stora Barriärrevet samt nån annat plågsam vistelse. Vi kan alltid höra med Vincent om vi får låna någon av hans väskor. Kanske amerikakofferten på sisådär 80 kilo...

Och är det någon som har något bra tips om sånt man bör se eller göra i Cairns med omnejd så hojta till bara!!

Fin kväll till er!

Kram-
h.

4 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Snygg kreativ röra;) Underbar ide med gamla resväskor som förvaring för småplock...Kram

Lina på rumochrabalder sa...

Jag ÄLSKAR din ordnade röra! Vilka ljuuuuvliga koffertar! Och vilka ljuuuvliga bilder! Underbart!

Cinquefoil sa...

Vilken bra idé att måla en resväska. Blev väldigt fint. Bra idé för snygg förvaring!!

Fröken Prillig sa...

Kreativt kaos! Så är det ständigt hemma hos oss med legoälskande barn!
/Åsa