torsdag 2 juni 2011

skitdag. på ren svenska.

Sandstrand i Ghana fotad genom bilrutan. Med sned horisont ser jag nu vilket stör mig. Men jag skiter i att rätta till det. Idag får horisonten va hur sne den vill.
I don't give a damn.

Tålamod? Ork? Icke-veck mellan ögonbrynen? Långledighets-feeling? Energi? Kreativitet? Mungipor uppåt? Nä. Inget av det.
What so fucking ever.

Vad har jag idag idag då? Bara dåligt humör, snäsiga ord, feber, huvudvärk, 450 löpmeter panel som måste målas idag. Och världens underbaraste och snällaste barn och en fasadspikande sambo där epitetet fantastisk inte räcker till. Men idag är en sån där jävla skitdag då man inte pallar uppskatta det fina man har.

Ge mig en färdigskriven doktorsavhandling,  en sandstrand och en go paraplydrink. Eller förresten. Många drinkar när jag tänker efter.  Raggargroggar duger också fint. Men allra helst ett färdigrenoverat hus

Med önskan om en bättre morgondag-
h.

 

3 kommentarer:

DoreDoris sa...

Ja ibland är det så där. Men morgondagen kan ju bara bli bättre det är jag säker på!

kollijox sa...

renoveringsPEPP kommer här!

ta en drink och njut lite av nuet, fast förresten, feber sa du, äsch...ta en drink och bara va. i morgon är det en annan dag:)

Petra / Popetotrora sa...

Ibland är det skit helt enkelt. Bara att gå å lägga sig och ta nya tag imorgon!!

Och du, ang. mössan så går det alldeles utmärkt att sy utan overlockmaskin. På de flesta vanliga maskiner finns en overlocksöm i alla fall och har du inte det kan du lika väl använda raksöm.