söndag 12 februari 2012

excuse me mr president but the world is not yours.

Förra helgen var vi och firade min pappa som fyllde år och dessutom gick i pension. Det vällde in folk hela dagen och mina fastrar och ena kusin kom upp ända från Skåne bara för att överraska. Pappa var ett enda stort leende och alldeles överväldigad av alla gratulanter. En väldigt väldigt fin dag.

Jag var extra glad av att äntligen kunna överlämna presenten till min faster som fyllde jämt i november. Men eftersom vi inte setts på länge så har presenten bara legat och väntat otåligt. Hon fick den där lapptäckeskartan över USA som jag gjorde förra våren. Minns ni den? Kolla här om ni vill se fler bilder. Direkt när jag gjort klart den bestämde jag att den skulle bli till henne. Så klockrent kände jag. Vi har precis samma inställning till det där med amerikanarna och deras agerande som världpoliser. Hon blev jätteglad. Och det värmde i hjärtat. Nu längtar vi till sommaren då vi ska ses igen.4 kommentarer:

Vix sa...

Räknar du maggan som en faster också eller? :D

24seven by [bo:bakk] sa...

Vix, japp det gör jag. En plastfaster. Farmor sa ju alltid att hon var som en extradotter och hon är ju en del av familjen. Så är det ju bara. Så himla kul det var att ni kom. Kram!

krickelin sa...

Åh, den som är så himla fin! Vilken gåva, tro jag det att hon blev glad :)

s a g o g r y n sa...

Den är såå fin!