lördag 25 februari 2012

tygbonanza.
Jag hade sån jädrans tur som fick tag en hel kartong full med olika tyger för en liiiten liten peng. Jag tror dem har använts för färganalys för de är märkta med kulörnamn och om färgen är varm eller kall. Varje tygstycke är 50x50 cm och det finns 133 st olika kulörer.

Nu är frågan, vad ska jag göra med dem? Lapptäcken? Kuddar? Sniglar och monster? What what? Det kan ju räcka till allt och lite till i princip.

Här är det strålande sol men rena rama stormen.Vi ska gå på barnteater och se Mamma Mu med Vincents bästis wilde och hans mamma. sSn väntar vi hem Zach som varit borta sedan i torsdags. Ska bli såå skoj att höra hur de haft det i Borlänge. :)


Kom med era finurligaste och bästa förslag på användning av tygerna! Jag vet att flera av er som läser är ena riktiga pysselfanatiker.

Trevlig lördag till er alla!


5 kommentarer:

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Wow, vilken skatt det måste vara för en pysslare som dig själv! Jag har ju inte det där småpyssliga blodet i mig, men kan tänka mig att du går bananas över detta :-)

Och du är väl för underbar i er rust...! Ha ha! Kämpa på, det kommer att bli himla bra när det är klart :-)

Trevlig lördag!
Kram Lina

CreandoPhoto sa...

*skratt* Inspirationen tröt just. Men jag kanske återkommer med idéer.... Blir ju sugen på något i regnbågens alla färger, eftersom du har möjligheten med den samlingen. Men det enda jag kommer på är en prideflagga och jag vet inte hur användbar en sån faktiskt är..... :)

E.R.R.Y sa...

Wow, vilken guldgruva. Pixelidén är ju helt grym, det är ju så snyggt! Lycka till med skapandet, väntar med spänning på resultatet! :)

s a g o g r y n sa...

Jag röstar på att du gör ett LAPPTÄCKE! (inte helt oväntat kanske...) Lycka till med raksömmarna!

Unknown sa...


ان الرائد تقدم افضل الخدمات النزلية في المدينة المنورة بارخص الاسعار يمكنك زيارة التالي للمزيد من المعلومات :

افضل شركة تنظيف منازل بالمدينة المنورة افضل شركة تنظيف منازل بالمدينة المنورة
شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة
شركة تنظيف مجالس بالمدينة المنورة شركة تنظيف مجالس بالمدينة المنورة
شركة تنظيف بالمدينة المنورة شركة تنظيف بالمدينة المنورة