torsdag 9 februari 2012

mer av mig själv.
Och jag fortsätter fotografera. Men nu börjar jag tröttna på att se mig själv på displayen. Känner att jag vill träna på att porträttera andra. Bor du nära mig och vill stå en stund framför min kamera så hojta till. Jag vill väldigt gärna.

5 kommentarer:

Malin Rydesjö sa...

Så fantastiska bilder Helena. Och en fiiin modell!
Vilket naturproffs du är:) Härligt att jag hittade in här. Jag undrar alltid vart du får allt ifrån. Mina barn skulle älska om jag gjorde indianfjädrar, pompoms och går ut i skogen och leker med tomtebloss! Idag sträckte sig min fantasi till badhuset... Det får avsluta denna vecka. Och sen är chokladbollar beställt till kvällen

Ninette sa...

Jag tycker du tar jättefina bilder, och jättefin modell har du också! :)

PIPPIVOGEL sa...

men visst är det så Helena!!!! Ibland vill man bara dra. Lägga sig och bara dör- helt ärligt. Ibland känns allt skit. Men det känns också så otroligt bra i vissa lägen att man nästan skäms över att man ens har känt så. Just nu känns allt väldigt bra, lägenheten börjar bli klar och det lugnet betyder mycket. Kärleken gör det hela också väldigt bra och det är väl mest omställningen med barnen som är kvar att reda ut. De mår bra men det är mycket nytt i eras liv som måste få falla på plats.
Stor kram till dig

CreandoPhoto sa...

Du tar så fina bilder. Men sorry, även om jag bott nära så hade jag sagt nej. Det beror inte på fotografen, det kan jag försäkra, det beror på motivet :)
Kramar Kicki

Linda, Fröken S sa...

Oh, är det fortfarande ett erbjudande? Typ vid grafittiväggen? Behöver bättra på min image, är lite för mycket snäll flicka känner jag... behöver lite sprayburkar som motvikt!