lördag 25 februari 2012

vad tror ni om pixlar?

Nu har jag funderat så det ryker ur öronen. Typ hela dagen har mitt undermedvetna bearbetat detta livsviktiga ämne: Vad ska det bli av tygerna? Nu har jag då alltså värkt fram en idé. Och detta skedde inte mindre än under Melodifestivalens ylande här på tvn. Jag gillar inte Melodifestivalen. Inte ett skit faktiskt. Ingen i familjen vill egentligen se det där spektaklet. Och vi har inte kollat alls förut. Inte på många år men ikväll stod tvn på. Och som sagt. Det ylades. Och mitt i min dansbandskris som kändes som ett trauma, under Lottas och Christers uuuunderbara nummer *not*, kom det till mig! Som en fucking uppenbarelse! Pixlar för guds skull! Det måste ju bli pixlar! Typ ett stort sängöverkast.
 
 Så vad tror ni? Det kan väl bli coolt?
  
Och ska man då ta med svarta pixlar (som skåpet) eller köra på en med ljusa färger enbart (som påslakansetet)?

Åh vad livet är fullt av svårigheter emellanåt. Är det inte valet av middag så är det tygproblem eller hur man ska argumentera en löneförhöjning. Eller om man ska ha grön eller blå klänning. Men jag ger inte upp. Nä. Det är bara att bita ihop. Det finns de som har det värre. Dom som sitter med tapetkataloger till exempel.


10 kommentarer:

lina på rumochrabalder sa...

A2 skåpet o Åhléns kudden står högt på min önskelista. Kram!

Cinquefoil sa...

Hej och tack för fin hälsning hos mig! Trevlig blogg hit kommer jag gärna. Och du skriver så roligt, man blir glad! Camilla-Cinquefoil

Beas sa...

Ja-a...på något sätt måste du ju kombinerade ihop dem "a la lappteknik". Du hade ju några fina förslag där.

Älskar ditt självironiska inredningsinlägg några inlägg ner. Det mådde jag riktigt bra av att läsa eftersom vi har det lite så hemma med.

/Kram Bea

Petra / Popetotrora sa...

Vilken lycka (och vilket bekymmer ;-)) att få så mycket tyger! Förstår att du har svårt att hitta på vad du ska göra. Men jag tycker helt klart du ska satsa på lite olika lappgrejer. Tror att det kan bli snyggt att både blanda färgerna hejvilt, eller att t.ex. göra ett lapptäcke i bara massa gröna nyanser (eller nån anna färg).

Jag kommer med spänning följa resultatet, i alla fall! :-)

HH JaJa! sa...

Alltså, jag diggar dig mer och mer! Till inredningsreportaget nedan skrev jag också en kommentar, men den bara poff försvann. :( Jag är säker på att du får till något läckert med provbitarna och kommer att följa det med spänning! Härligt att du förstår att satsa på det viktiga i tillvaron! :))))

CreandoPhoto sa...

DET kommer att bli supersnyggt! Jag hade nog valt att använda svart för helheten om jag använder många olika färger. Annars hade jag valt lappar i några näraliggande färger och blandat dem hejdlöst. Är hur som helst helt säker på att det kommer att bli ursnyggt! :)

Kramar

Lotten sa...

Jaa, det låter ju hur bra som helst! Det kommer att bli kanonfint! Jag hade nog satsat på att sy med bara färgerna likt påslakanen.. alltså utan att använda svart. Ser fram emot att få se resultatet såsmåningom ;-)

Borgmästaren sa...

Kul att sy överkast! Jag hade nog valt svart för att balansera det hela. Alternativt hela rubbet i pastell, men det var kanske inte de färgerna du hade. Blir kul att se resultatet.

PIPPIVOGEL sa...

Hahaha. Ja pixlarna tycker jag. Men mer i stil med paraplyet:-) kramar

Unknown sa...

الرائد من افضل شركات الخدمات المنزلية في المملكة وخدماتها تغطى كل المنطقة العربية للمزيد قم بزيارة
شركة تنظيف خزانات بمكة شركة تنظيف خزانات بمكة
افضل شركة تنظيف منازل بالمدينة المنورة افضل شركة تنظيف منازل بالمدينة المنورة
افضل شركة تنظيف بمكة بالبخار افضل شركة تنظيف بمكة بالبخار
شركة نقل عفش من جدة الى الاردن شركة نقل عفش من جدة الى الاردن
شركة تنظيف مجالس بمكة شركة تنظيف مجالس بمكة