onsdag 26 oktober 2011

8 saker om mig själv. del 3.


2 killar som inte förstår att uppskatta smaken av kalla fiskbullar. Stackars barn.
 

  Jag äter gärna kalla fiskbullar i dillsås direkt ur burken. Sjukt. Jag vet. Men jävligt gott. När jag var liten och skulle fylla år frågade mamma och pappa mig vad jag ville ha helst på frukostbrickan de alltid kom med till sängen samtidigt som de sjöng så vackert (?). En hel gurka och en burk champinjoner svarade jag för det var bland det godaste jag visste. Jag har nog alltid varit lite konstig med vad jag gillar att äta. Till exempel tycker jag inte alls om bakelser och tårtor. Jag tror aldrig jag ätit en hel bakelse själv. Bara smakat. Rulltårtor och sånt kladdigt går bort. Skitäckligt. Torra kakor däremot kan jag äta. Inget jag längtar efter men det går ner för artighets skull.  Jag vill helst äta massor med god mat, mackor och saltlakrits.


 Bilderna är tagna i Örebro sommaren 2011 när det var OpenArt i stan. Många roliga och annorlunda konstverk utplacerade lite varstans i stan. Trevligt initiativ tyckte vi. Kaninen blev helt klart en favvo.
Nu ska jag klämma macka nr. 4 av det goda brödet jag bakade ikväll. Mot alla odds lyckades jag för allra FÖRSTA gången baka ett bröd som inte smakar jäst eller är stenhårt. Nu jäklar är den här bagaren på g!

Kram-
h.

2 kommentarer:

Sara sa...

ag tycker också om kalla fiskbullar, dock hummersås för min del :)

tinajo sa...

Hu, nu hulkade jag lite - konsistensen på fiskbullar är det värsta jag vet..! :-D

Tur att smaken är som baken - och själv älskar jag att snacksa på skivor av kött, som salami, kall kotlett osv. Mycket hellre än godis om jag får välja! :-)