lördag 15 oktober 2011

allra finaste albin.

Foto: Sara Björk

Min "plastbror" och hans sambo har fått sitt första barn. En liten Albin. Han är så söt så det är inte klokt. Både jag och Freddan suckade djupt när vi såg på det lilla livet och sa att en till sån här liten guldklimp skulle vi ha. Men nej. Sen tog förnuftet över och vi sa till varandra att vi känner oss klara med det där och helt nöjda. Vi har ju två guldklimpar.

Den fantastiska bilden ovan har Sara, min "plastsyster" tillika Albins faster tagit. Visst är den bara alldeles alldeles underbar? Jag älskar den mjuka gråskalan, kompositionen, vita bakgrunden, ringer som blänker, Albins lilla tåvickning...

Hon är en rackarns duktig fotograf må jag säga. Vill du kolla in fler finfina bilder på vardag, fest, magar, aktiviteter och andra finheter kan du kolla in hennes blogg här. Och hon har frågat om inte jag skulle vara sugen på att spåna loss med kameran på hennes fina 31-veckors bebbemage. Prestationsångest är bara förnamnet men det är klart att jag väldigt gärna vill. Jag har några bra ideér som jag hoppas kunna genomföra såsom jag tänker.

Ni kanske minns det här inlägget från i somras när jag visade en annan bild som Sara tagit på sin egen mage när hon var ganska nygravid. Helt underbar den också!

Knack knack, vem där?

Ha en alldeles underbar helg! Vi ska riva golv, sätta gipsskivor, spackla, måla och sätta in ett nytt fönster. Hoppas ni gör nåt roligare....

Kram-
h.

4 kommentarer:

Fiffiga Systrar sa...

vilken vacker bild! Bebisfötter är så söta! kram

Johanna Stålros sa...

Härligt och höra att du haft en fin helg Underbart foto på fötterna. Kram Johanna

Sara sa...

Suger åt mig dina komplimanger! :) Tack söta du!

Petra / Popetotrora sa...

Hur fint som helst! Man blir lycklig av att se bilderna. :-)