fredag 25 mars 2011

Blogg ska man tydligen ha. Sägs det.

J aha, då satt man här. Som alla andra. Med en blogg på halsen. Nädå, skämt åsido. Det här ska bli skoj. Jag gillar ju att skriva och har många åsikter. Om det mesta faktiskt. Även om jag egentligen inte kan ett smack om ämnet i fråga. ;)

Den här bloggen kommer nog mest att handla om det som upptar min tankeverksamhet en hel del. Nämligen husrenovering och inredning. Tyvärr är det förstnämnda ett ont och jäkligt kostsamt måste, och dessutom ibland även osynligt, för att det senare ska få ta form. Inredning måste var det i särklass största intresset hos svenska kvinnor. Enligt min hemmasnickrade statistik (som bygger på det otroligt vetenskapliga slösurfandet bland just svenska kvinnors bloggar) är den absolut vanligaste inredningsstilen det vita och lantliga. Japp. Shabby chic. Jättefint i gulliga tidningsreportage som Lantliv och Aftonbladets söndagsbilaga. Och hemma hos andra. Men inte hos mig. Jag är inget fan of white. Vitt som bas i all ära men sen är det stopp. Jag gillar färg och olika material. Gammalt och slitet med nytt och modernt är min melodi.

Första fotot ut i den här bloggpremiären blir en bild från lilla sonens rum. Elefanten har jag virkat alldeles själv. *stolt som en tupp* Faktiskt det första jag någonsin virkat. Den är sned och vind, alla benen sitter på olika höjd, snabeln är längre än kroppen, öronen olika stora osv osv. Men söt är den och Vincent älskar den. Det är huvudsaken.

Virkmönster och garn från Stoff&Stil.

Fototapet Lidl (!!!) 159 kr. Svartmålade retropinnstolar, puff, bord är loppisfynd. Bumlinglampa. Gardintyg IKEA. Trälådan med texten "Mjölk är både Mat och Dryck" har hängt med sen jag var liten. Vincent förvarar en del av sina böcker i den.

1 kommentar:

Blogg by Maliin Stoor sa...

Välkommet till blogg världen!!!

Kul!

Jag säger You Go Girl!

Tack för länk och om jag får vara med och peta så får du gärna skiva "Blogg by Maliin Stoor"
Villa Stoor är ett återkommande ämne men inte det enda på bloggen.
Eller om du föredrar Qreate by Maliin Stoor... det kvittar

Ännu en gång
-Välkommen i Cyber-inrednings-världen


Maliin