tisdag 29 mars 2011

DIY

Hur är det med synen vänner? Nån som ser vad det står?:)

Babuschkor. Den ena äkta rysk den andra från det stora varuhusets fyndhörna för en femma.

Ännu en hemmasnickrad tavla som jag kanske visar mer av en annan dag. :-)
Duktiga Therese Sennerholts design. Finns att köpa i hennes webshop. Styling av Lotta Agaton. Mycket snyggt enligt mig.

Jag är ett stort fan av gör-det-själv projekt. Gillar jag nåt och tror att jag kan göra det själv så vill jag gärna det. Eller iallafall försöka. Ibland får mannen i huset också försöka utföra. ;)

Den här tavlan var en sån grej. Fast just den här kunde jag klara på egen hand. ;) Man kan, om man vill, köpa dem "färdiga", så att säga. Det finns många som gör liknande tavlor men Therese Sennerholt säljer bla på NK. :-) Här kan du kolla in hennes webshop.

Men man kan ganska enkelt göra en själv. Kostar en spottstyver. Typ en tiondel av det man får betala i butik. För jag kan väl inte vara den enda som vill maxa det jag får ut av min lön? Nä, kalla mig snål ekonomisk, men för min del tar det emot att lägga nästan tusen spänn på nåt jag själv kan skapa. Custom made by me liksom. Om det inte är en sk investering. Vissa prylar förkorar ju ingenting i värde om man nån gång vill sälja dem. Men det vill man ju inte om man har ett dubbelgarage att fylla. *höhö* Roligare blir det dessutom att få utforma texten själv. Det man kanske bör tänka på är att inte kopiera rakt av. Stjäla. Man kan gärna låta sig inspireras och gör liknande men helst inte exakt likadant. Det tycker inte jag iallafall. Det finns ju faktsikt de som lever av att göra sånt här och sälja. Sen finns det dem, som jag själv, som bara gör för det är skoj. Och fint. Och kul. ;)

Det får bli dagens DIY-tips från mig. Fler kommer, var så säker. :-)

1 kommentar:

Sara sa...

Haha, rolig tavla :) Lyckades läsa den också =)