tisdag 26 april 2011

smakråd, tack.


Gamla loppisfyndade solstolar för 40 spänn ska få nytt liv. Nu vill jag höra vad ni tycker. Ska stommas målas och isåfall i vilken färg? Tyget de ska kläs med är ett ganska starkt tyg från IKEA som jag gillar jättemycket. Både mönstret och färgerna. Det var för övrigt det här tyget jag ville använda som duk förra julen då jag blev nedröstad med ett vrål. Har du missat detta kan du läsa om det här.


Förr var det en rastafarisolstol. Det syns. Röd, gul och grön markisväv. Coolt. Men jag tänker mig stommen vit, svart, turkos, röd eller orange. Eller kanske naturell för den är så himla fint sliten.

Vad tror du blir fint?

Kram-
h.

8 kommentarer:

Sara sa...

Jag skulle nog köra på vit stomme =)

Anonym sa...

Behöver jag säga mitt råd av färg....? ;) J<3

MOKKASIN sa...

Dina hälsningar är kul som tusan. :) Jag blir på bästa humöret av att läsa dem!! Och av att läsa din blogg med för den delen.

Attans fint tyg. Vore synd att ha dem natursnygga med det där finingtyget, är det IKEA?!! Otroligt...Jag röstar på gul eller... Nae, gul röstar jag på! Kraaam!

MOKKASIN sa...

Nämen sorry, du hade ju inte ens gul som alternativ. Snurriga jag kommer här och vrålar gult och så kanske du tycker gult är helfult... Då tar jag turkost eller vit.

tinajo sa...

Vit eller turkos skulle jag välja; vitt för att det blir väldigt snyggt mot de färgerna eller turkost för att de då skulle se ut som fräscha små karameller. :-)

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

He he! Kommer svaret från mig så blir det självklart SVART!!! Kommer att bli görsnyggt :-)

Ha det gott i solen, kram Lina

Karolina sa...

Hej ! Tack för comments på mitt blogg från Paris ! Nâr det gäller färger har jag alltid en massa idéer ! Vill du ha något unikt ? en Idée : jag har skurit ut en tavla från en ram (130x130), (gul, orange, rosa, röd...)som ligger i en rulle..och vântar på att bli ett koncept ! ...kontakta mej om det lockar !

sofia sa...

Vilket toppenfynd! Blir lite smått avis. Jag skulle rösta för röda stommar, det passar nog fint med tyget.