fredag 11 november 2011

8 saker om mig själv. del 8.

 Snygga möbler från A2. Byrån Collect påminner om pausbilden på tv tycker jag. Den skulle gärna få flytta hem till mig ASAP.

Sista delen om mig själv. Det blev nästan lite tjatigt det här. Att bara skriva så mycket om sig själv. Men jag kände att jag hade lite grejer jag ville säga med mer än en enda rad av ord så då fick det bli såhär.

Tack alla snälla ni för kommentarer och pepp. Det gör mig alldeles alldeles varm i hjärtat. Ni är fina ni.

När vi flög till New York, jag och kollegorna, så satt jag där på flyget och bläddrade genom alla filmer och tv-program som visades. Hittade inget av intresse bland de minst 100 filmer som fanns. Så jag satte på Grand Designs. Ni vet BBC-programmet där de bygger hus. Det gillar jag. Konstruktionen, se hur det växer fram och hur det slutliga resultatet speglar deras vision. Min kollega Anna böjer sig fram och kollar på alla grävmaskiner på skärmen, ser skeptisk ut och frågar: Men VAD kollar du på? När alla Grand Design var slut kollade jag på Sex and the City filmerna för de skulle man ju se. Båda två. Snygga klänningar hade de i allafall.
 TV-kudde från NeonLiving. Ta en titt på deras sida. Finns en hel del gobitar minsann.

 Jag får ofta frågan: Hur hinner du med allt det där? Själv tycker jag inte alls att jag hinner med mycket men det är väl för att jag inte gärna kollar på tv då.

Nu ska jag då ge den här awarden vidare till 8 andra bloggare jag gillar och be dem snällt att berätta 8 saker om sig själv. 


De här instruktionerna fick jag:

 1. Tacka den du fick awarden av och ta bilden nedan och visa i din blogg.
2. Berätta 8 slumpmässiga saker om dig själv.
3. Ge den vidare till 8 bloggar du gillar.
KLART!


Lycka till tjejer!

Kram-
h.

4 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Inte tjatigt alls, tack för allt du delat med dig! Varm kram Johanna

Viktoria - Jag blir aldrig kung. sa...

Oj, så roligt!
Tack för att jag fick bli en av di åtta!
Du gjorde min.. midnatt?
Det är bra att få prata lite om sig själv.
Nu ska jag bara komma på något att skriva också..
..To be continued.

Ninette sa...

Jag tycker inte alls det blvit tjatit - tvärtom har du ju en massa intressant att berätta om! Grand Designs är makens och mitt favoritprogram :)

PIPPIVOGEL sa...

Tack snälla för din fina kommentar. Har legat halva natten och tänkt på vad jag skall berätta. Det är just det här med balansen med privat, personligt och helt plötsligt offentligt som är lite känsligt.... Men jag skall allt försöka... kRAMAR Klara