lördag 19 november 2011

heja sverige!

Med anledning av att Världscupen i längdskidor äntligen dragit igång igen bjuder jag på en spexare. En skämtbild som föreställer jag själv på pallen på Världscupen i längdskidor i Gällivare i november 2008. Iklädd landslagets kroppsstrumpa, mössa och allt. Jag har precis tagit guld i sprint och är väldigt glad som ni ser. Eller hur det nu var igen... *ljuger så jag tror mig själv*

Jag var där på jobb men passade på att öva skate för första gången vilket gick sådär. Jag vurpade big time på Gällivare stadion och slog svanskotan så jag knappt kunde sitta på flera månader. När jag kom in i vallalastbilen efter det lilla tumultet garvade vallagänget så de tjöt. "Va fan höll du på med?" frågade den ena. "Varför stakade du bara?" frågade en annan och resten skattade troligtvis så mycket åt min fruktansvärt komiska icke-stil att de inte kunde få fram nåt över huvudtaget. Behöver jag ens säga att ingen var speciellt imponerad av min förmåga som framtida längdåkare. Men det var faktiskt ganska kul att stappla runt på banan och försöka skejta iklädd det ni ser på bilden. Inte riktigt vad folk förväntar sig att få uppsmällt på näthinnan om man säger så.

Bild från 2010 via förbundets sida. Marcus Hellner ser för övrigt ganska retarderad ut på just den här bilden. :-)

Detta var också resan då Vincent,7 månader, abrupt fick sluta amma. Jag var mammaledig och han skulle följa med på resan men blev förkyld och då får man absolut inte beblanda sig med några landslagsåkare så det blev till att stanna hemma med övriga familjen för hans del. Fast han åt ju all mat dagtid och ammade bara lite på natten så det gick jättebra för honom. Värre var det med mig när jag fick mjölkstockning deluxe och fick åka till Gällivare sjukhus och hyra (!!) en bröstpump sent en fredagkväll. What a relief I tell yah!

Med allt detta sagt vill jag bara så jäääkla gärna att vi ska få uppleva mååånga fina placeringar i vinter. Imorgon är det stafett.

Heja heja allihopa!
4 kommentarer:

Tyg och otyg sa...

Haha, vilken historia. :)

CreandoPhoto sa...

*skratt*
Det må jag säga! Inte vem som helst gör sig sååå snygg i en kroppsstrumpa iallafall. Hade jag lagt ut en sådan bild finns en viss risk att jag hade förlorat mina nuvarande läsare :) Så det blir inget med det.
Jag fortsätter träget att visa mina misslyckade tofflor istället:) Och hoppas att alla skrattar som du och är toleranta nog att ha hopp om mig. Kramar i massor Kicki

Förresten (nu avslöjar jag min dumhet, jag vet, men iallafall) vad har du ihop med landslaget i skidåkning? Vad är det jag har missat?

Anonym sa...

hej! ser att du köpt zick-zack mattan. jag funderar åxå på den. Är den vit eller "beige"? vad betalade du för den? Hur lång leveranstid var det? Tacksam för svar :)

24seven by [bo:bakk] sa...

Hej Anonym!
Mattan är off-white skulle jag säga, inte kritvit men man uppfattar den som vit. Den ser inte gulaktig ut menar jag. Jag köpte 2 samtidigt, minns inte exakt vad de kostade. Kolla på UO's hemsida. Leveranstiden var 4-5 dagar har jag för mig. Snabbt gick det. Det svarta är tryckt på en off-white matta. Alltså inte genomvävd vilket jag trodde. Sen är den ganska tunn så en sån där anti-halkmatta under kan vara en bra idé. :-)

Mvh Helena