måndag 28 november 2011

färgterapi.


 Bilder funna via Pinterest (om jag minns rätt).

Kolla in glad-bilderna. Inte för att jag egentligen är så himla mycket för mega-pastelligt men helt ärligt, hade man den här hallen kunde huset va hur skitigt och stökigt som helst när man kom hem från jobbet alldeles stressvettig, trött och med en sprängande huvudvärk. Man skulle ändå vara hur glad som helst. "Ojdå, här var det 357 par skor innanför dörren. Jaja, jag ska nog kunna ta mig över här med 4 matkassar, handväska stor som en kappsäck och en skrikande 3-åring hängandes i armen. Iiiinga som helst problem. Tänk så roligt att de har en massa kompisar här hemma. Och nämen titta vilka härliga sanddynor vi har på golvet. Och se på köket sen, så spännande det ska bli att se om diskmaskinen klarar av att diska rent veckogammal spenat.." And on and on. Typ SÅ glad.

Jag kanske skulle be Fastighetsansvarig här hemma om att få göra en ommålning. För tänk så glad Fastighetsansvarig skulle bli av att se Fru Fastighetsansvarig så lätt i sinnet vareviga eftermiddag.

Man kan väl sina argument. Eller hur tjejer? ;)6 kommentarer:

Vardaxlyx sa...

Hej! Jag älskar vitt men hade velat piffa upp med mer färg.
Önskar dig en trevlig tisdag!
Kramkram

Ninette sa...

En härlig färggrann hall piggar verkligen upp! Vi har numera en rosa hall och oj, vad glada vi alla blir när vi går genom den! Tidigare var den en enda byggplats, och nu blir man så glad bara av själva väggfärgen. Hela familjen var överens om färgen, så i mitt fall krävdes det inte ens övertalning :)

Tyg och otyg sa...

Ja, det var verkligen en härlig färg, även om jag inte vet om jag skulle välja just den ifall jag skulle måla om hemma.
Tack för komplimangerna om mina julblommor! Den spretiga mossan är björnmossa. Den torkade bokstavligt talat på några minuter och blev sån där (färsk ser den ju ut ungefär som en grön och yvig rävsvans, men det vet du kanske). Tyckte det gav kul effekt att bygga lite på höjden.

Carina sa...

Den färgen bara ääälskar jag :) Jag blir då väldigt glad av den, varm i hela kroppen. Tänk vilken kraft färger har trots allt. Tack för att du spred glädje ända till mig idag ;) kram

CreandoPhoto sa...

Nja, har du inte lite väl höga förväntningar där...? ;)

Kramar Kicki

Borgmästaren sa...

Fantastisk hall! Den vill jag ha!