måndag 23 maj 2011

tacksamhet och glädje.

Tack för alla fina hälsningar ni lämnade angående min scrap map. Jag blir så himla glad. För hur det än är så är det ju kul att bli själv bli nöjd. Kunna tycka att något man skapat är fint, men hur mycket mer glädje blir det inte om det även kan uppskattas av andra?

Den allra största av tacksamheter riktas till Lotten som har bloggen Nästet. Hon skrev ett så fint inlägg och det gjorde att så många av er hittade hit. Väldigt väldigt glad och rörd blev jag.

Egentligen var jag sugen på att göra en Sverigekarta med alla landskap men det där meddelandet till presidenten hade ju inte riktigt passat in då. Det var faktiskt det som direkt poppade upp i tanken när jag först såg see kate sew's scrap map. Däremot har jag redan börjat på en Sverigekarta. Och stor blir den. Nu med landskapen. Även här ska jag göra en lite extra twist tänkte jag. Självklart kommer jag visa hur den blev och även ge en liten (stor?) beskrivning på hur jag gick till väga. Den är nog snart klar, så välkommen tillbaka!

Återigen, TACK!!
Jag vet att jag tjatar. Men damn så glad man blir när ni är så rara och goa.

Kramar-
h.

9 kommentarer:

E.R.R.Y sa...

Åh, vad jag ser fram emot att se Sverige-versionen! *Väntar med stor spänning*

Kram på dig!

Sanna/Pysselglädje sa...

Vilken mysig blogg! Kommer gärna hit igen! Otroligt häftig karta du har gjort! Beundrar ditt tålamod!! Ser också fram emot Sverigekartan :-)

Malin på pastill.nu sa...

Ja visst är det roligt när andra också tycker att det man gör är fint eller till inspiration!

nä, jag har inte lyckats ta mig till Rusta än (det ligger ju som sagt hela 5 min bort ;-)). Jag har faktiskt inte lyckats ta tag i så mycket alls på sista tiden. Men så är ju livet, orken går upp och ner och nu när det är sol och härligt väder har jag mest legat på gräsmattan eller hjälpt barnen att vattna blommorna 30 gånger om dagen. Ja när jag inte jobbar. :-)

Pysselpralinen sa...

Javisst kan man bli alldeles fånigt glad av alla fina kommentarer andra tar sig tid att skriva. :-)
Men din tavla är något alldeles extra så jag förstår att andra också blir inspirerade!
Alltså det kliar i fingrarna att sno idén och knåpa ihop något liknande...men just nu är det läge att packa Italien-resväskan och sy klart handbagaget (som jag envisas med att tillverka dagarna innan, så typiskt mig!). Inte påbörja nya stora pysselprojekt! Jag har ju dessutom just städat pysselbordet! ;-)

Lotten sa...

Jag älskar kommentarer! Det är ju dom som gör bloggabdet såå kul ;-) Jag föll som en fura för din USA-karta och nu väntar jag med spänning på Sverigekartan....

Kraam Lotten

E.R.R.Y sa...

Svar: det är perfekt att bo vid gränsen till dk också. :) Men de flesta papprena till min Lucky star har jag faktiskt köpt i Sverige.

Kram

Anonym sa...

Jodå, jag hittade också hit genom Lotten och hennes blogg. Och jag kommer absolut att titta in med jämna mellanrum. Kartan var väldigt inspirerande.

HH JaJa! sa...

Ibland hittar man saker som känns helt rätt. Din karta är en sådan! Jag är själv väldigt sugen på att göra Sverige eller någon annan del av klotet. Hittade också till dig via Nästet. :)

Jag har förresten en knasig utmaning på min lilla blogg. Det vore kul om du och andra superkreativa pysselproffs ville trolla med gamla strumpor! Jag förklarar mer på bloggen och "kreativa utmaningar".

Jag kommer tillbaka! Lycka till med Sverige! :)

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Jaaa, du är himla duktig! Jag skulle aldrig ha tålamod till småpyssel. Nä, stoooora penseldrag och omflyttning av möbler, det är jag :-D

Tavlan är verkligen jättecool, ser fram emot nästa :-D

Må bäst!
Kram Lina