tisdag 10 maj 2011

granit.

Kolla in lamporna på rad jag, eller egentligen min vän Anna, köpte på Granit för ett bra tag sen. Jag yrade ju lite om att jag ville ha de här lamporna tidigare, nämligen här. Nu kastade jag upp dem i ett mörkt hörn i vardagsrummet och det var väl i och för sig bra men nu ser man ju den där hemska tapeten ännu mer. Innan kunde man lura sig att den bara var mörk. Men nej, det måste bli en vända men pensel eller ny tapet snart. Eller kanske råspont. Time will tell.

Ett gäng ramar och tavlar söker ny plats att hänga på. De får stå där i väntan på. Chaplin/Diktatorn-tavlan målade jag för nästan 12 år sen och gillar den fortfarande. Jag såg en gammal filmaffisch från 1940, The Great Dictator med Charlie Chaplin i huvudrollen och den där affischen var så jäkla snygg så jag målade av den. Såhär såg originalet ut. Håna en diktator år 1940 när han är på g är ganska starkt. Det gillar jag. Heja heja!


Lamporna kostade 399 pix och då ingår 11 st glödlampor. Den är gjord för både inne och utemiljö. Finns även i vitt.

Nu är jag är hungrig och önskar att jag också fick komma hem till Plura på middag. Sjunga, dricka vin och äta massa god mat.

Kram-
h.
 

Inga kommentarer: